Privé villa huren Spanje

Een privé villa huren in Spanje ?

Op zoek naar zon, strand en zee? Onze privé villa in Calpe Spanje is een zonnige villa met privé zwembad is gelegen in de wijk Colari te Calpe, op loopafstand van supermarkt (5min), strand en boulevard (10min). Een bushalte bevindt zich op 100 meter afstand.

prive-villa-huren-spanje

Een vakantie villa in Calpe (Spanje) om nooit te vergeten

beplanting met fruitbomen, palmbomen met een terras van 150 m2. De villa is gezellig aangekleed en van alle gemakken voorzien.

Wanneer je Calpe bezoekt, zie je hoe prachtig de Costa Blanca kan zijn. Je ervaart er het blauwe water, de witte stranden, het eeuwige zonnetje en de geur van de zee. Calpe is een geweldige badplaats om de mediterrane cultuur te ervaren!Vakantiehuis Portugal

Privé villa in Calpe

Onze privé villa in Calpe is een zonnige villa met privé zwembad is gelegen in de wijk Colari te Calpe. Onze vakantiewoning biedt ruimte voor maximaal 8 personen. Tevens is er gratis WIFI aanwezig in de woning. Wanneer je Calpe bezoekt, zie je hoe prachtig de Costa Blanca kan zijn. Je ervaart er het blauwe water, de witte stranden, het eeuwige zonnetje en de geur van de zee. Calpe is een geweldige badplaats om de mediterrane cultuur te ervaren!