Vakantie villa Calpe

Als u op zoek bent naar vakantie villa in Calpe, bent u bij Vakantiewoning Casa Kollies in Calpe aan het juiste adres. Wij bieden u een fantastische vakantie villa in Calpe op korte afstand van het Spaanse strand. Huur nu uw ideale vakantie villa Calpe! Casa Kollies is een zonnige villa met privé zwembad is gelegen in de wijk Colari te Calpe, op loopafstand van supermarkt (5min), strand en boulevard (10min). Een bushalte bevindt zich op 100 meter afstand. De villa staat op een afgesloten grondstuk van 1000 m2. De tuin bestaat uit diverse beplanting met fruitbomen, palmbomen met een terras van 150 m2. De villa is gezellig aangekleed en van alle gemakken voorzien.

cropped-IMG_2790.jpg

Vakantie villa Calpe

Vanuit onze vakantie villa in Calpe vindt u alles wat u zich tijdens een vakantie kunt wensen. Zo kunt u heerlijk flaneren aan de gezellige Spaanse boulevard en uitstapjes maken naar nabij gelegen bezienswaardigheden zoals de prachtige vissershaven. Verder vindt u in de omgeving van uw vakantie villa in Calpe talloze cafeetjes en restaurants en natuurlijk een prachtig zandstrand.

Vakantiewoning Calpe

Op zoek naar een vakantiewoning in Calpe? Dan is dit precies wat u zoekt! De zonnige vakantiewoning Casa Kollies in Calpe heeft een privé zwembad, en is gelegen in de wijk Colari te Calpe, op loopafstand van supermarkt (5min), boulevard en strand (10min). Bushalte op 100 meter. De vakantievilla staat op een afgesloten grondstuk van 1000 m2. De tuin bestaat uit diverse beplanting met fruitbomen, palmbomen en terrassen. De villa is gezellig aangekleed en van alle gemakken voorzien.

Meer informatie over ons: