Vakantiehuis Calpe

Een vakantiehuis in Calpe

Op zoek naar zon, strand en zee? Ons vakantiehuis Calpe is een zonnige villa met privé zwembad is gelegen in de wijk Colari te Calpe, op loopafstand van supermarkt (5min), strand en boulevard (10min). Een bushalte bevindt zich op 100 meter afstand. De villa staat op een afgesloten grondstuk van 1000 m2. De tuin bestaat uit diverse beplanting met fruitbomen, palmbomen met een terras van 150 m2. De villa is gezellig aangekleed en van alle gemakken voorzien.vakantiehuis-calpe

Wanneer je Calpe bezoekt, zie je hoe prachtig de Costa Blanca kan zijn. Je ervaart er het blauwe water, de witte stranden, het eeuwige zonnetje en de geur van de zee. Calpe is een geweldige badplaats om de mediterrane cultuur te ervaren!Vakantiehuis Portugal

Vakantiehuis Calpe

Ons vakantiehuis in Calpe is een zonnige villa met privé zwembad is gelegen in de wijk Colari te Calpe. Onze vakantiewoning biedt ruimte voor maximaal 8 personen. Tevens is er gratis WIFI aanwezig in de woning. Wanneer je Calpe bezoekt, zie je hoe prachtig de Costa Blanca kan zijn. Je ervaart er het blauwe water, de witte stranden, het eeuwige zonnetje en de geur van de zee. Calpe is een geweldige badplaats om de mediterrane cultuur te ervaren!

Genieten vanuit uw vakantiehuis met privézwembad in Calpe

Het privé zwembad is 10 x 5 meter. Deze loopt af in diepte en is voorzien van zwembadlamp. De buitendouche heeft zowel koud als warm water. Het terras is 150 m2 groot, de tuin bevat diverse beplanting waaronder palmbomen en fruitbomen. Verder heeft u de beschikking over een ruime hoeveelheid buitenstoelen, ligbedden en parasols.

Wist u dat…?

  • U gemakkelijk en snel kunt reserveren via onze website?
  • Er veel leuke activiteiten zijn zoals wandelen, pretparken, themaparken en waterparken, markten, boot excursies, outdoor activiteiten, fietsen, wijnroutes en bodega’s.